Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat kedvező árakon, magas minőséggel végezzük rejtett és nem várt felmerülő extra költségek nélkül. 

Építhet cégünkre és szolgátatásainkra akár hosszú távon is, ciklikusan ismétlődő munkák esetén.

Kertészeti munkák

. Fűnyírás, fűkaszálás kézi működtetésű

gépekkel.

-Kert rendezés,

-Zöldterület kezelés

-Rotációs kapával való talajművelés

Földmunkák

-3,5 t össztömegű, 3 oldalra billentős teherautóval való munkák elvégzése.

-Lomtalanítás

-Tűzifa kiszállítás

-Törmelék, föld elhordás, telek ill. egyéb 

területek töltésére szállítás.

Kertigép szerviz

- Kis kertigépek teljeskörű javítása, karbantartása:

-fűnyírógépek, láncfűrészek, egyéb 

belső égésű motorral rendelkező kisgépek.

-Háztól házig szolgáltás

Szolgáltatási területek

Szolgáltatásainkat a következő területeken végezzük:

GYŐR és környéke

DUNASZERDAHELY és DUNASZERDAHELYI JÁRÁS (Nagymegyer, Balony, Csilizradvány, Bős, Kulcsod, Csicsó, Medve, Csilizpatas, Csiliznyárad, )

Amennyiben nem találta meg az ön települését, vegye fel a kapcsolatot velünk, egyedi árajánlat keretében a vállalási területen kívül is dolgozunk.

Kérdése van? HÍvjon:

+36-30-549-0083

Kérjen ajánlatot 

Szállítási szolgáltatásaink

Sitt elszállítás

Lakását vagy házát újítja fel és szeretne megszabadulni a keletkezett építési törmeléktől, sitttől? Zsákolja be és mi felpakoljuk, valamint elszállítjuk Ön helyett. Tehetautónt képes a kis utcákban is könnyedén manőverezni, így belvárosi megbízás sem jelent számunkra gondot.

Lomtalanítás

Lomtalanítás esetén is számíthat ránk, legyen az bármilyen bútor vagy otthonában megunt tárgy. 

Tüzifa kiszállítás

Megrendelte a tüzifát, de nem tudja hogyan szállítsa haza? Hívjon minket és segítünk a tüzifa célbajuttatásában. A billentős platónak köszönhetően akár a lepakolás is gyorsan megoldható.

Építőanyag kiszállítás

Felújít vagy épp a kerti teraszt építi és nem szeretné az építőanyagokkal az autóját terhelni, összekoszolni? Mi segítünk megoldani a szállítást. Rendelje meg alapanyagait, építőanyagait és bízza ránk a szállítást. 

Zöld hulladék elszállítás

Nem tudja mit kezdjen a zöld hulladékkal? Mi erre is megoldást nyújtunk az Ön számára. Felpakoljuk a hulladékot és professzionális módon feldolgozzuk azt.

Föld szállítás

Földmunkát végez, de olyan mennyiséggel dolgozik, amihez nagy, súlyos munkagépekkel kellene szállítatni? Tudunk Önnek segíteni az elszállításban is, de a föld célba juttatásában is a billenős platónak köszönhetően.


Kérjük vegye figyelembe, hogy cégünknek konténer kihelyezésre nincs lehetősége. A hulladékot mi felpakoljuk és azt el is szállítjuk a munka elvégzésének napján.   

Kertészeti szolgáltatásaink

Zöldterület rendezés

Legyen az egyszeri, szezonális vagy akár évente ismétlődő kertészeti munka, ránk számhat. Kedvező árak mellett vállalunk gallyazást, továbbá fák ágainak eltakarítását és elszállítását, külterületi és belterületi zöld területek rendezését, karbantartását.

Fűnyírás

Nincs ideje a fűnyírásra? Szervezze ki a fűnyírást nekünk és szabaduljon meg a fűnyírás fáradtságos munkájától. A levágott fűre sem kell gondja legyen,  gondoskodunk róla és elszállítjuk azt Öntől.

Kert rendezés

Túl nagyra nőtt a bokor? Túl sok a falevél? Ráférne a kertjére egy kis gondozás? Bízza ránk kertjének gondozását nyugodtan, legyen az egyszeri vagy akár évente ismétlődően szezonális jelleggel.

Kis kert talajművelés

Tavaszi földterület, kert, veteményes előkészítését is vállaljuk a vetemény fogadására vagy akár az őszi betakarítást követő talajrendezés is.


Kertigép szerviz 

Vállaljuk kerti kisgépek szervizelését a legismertebb márkáktól a kevésbé ismertekig, úgymint Husqvarna, Montfield, Stihl, AL-KO, MTD, Stiga, Wolfgarden, stb.

Használja ki háztól házig szolgáltatásunkat és bízza ránk gépénke javítását vagy éves karbantartását. 

Kérdése van? HÍvjon: +36-30-549-0083
Árajánlat és konzultáció kérés:
 felvidekgep@gmail.com  
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!